Valadis

Afdrukken

Is Valadis incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Generatorstraat 42 , 7556 RC Hengelo,

E-mail

Over Valadis

IP-netwerken en daaraan gekoppelde systemen en apparatuur zijn complexe structuren. Bovendien gaan de technische ontwikkelingen op IP-gebied erg snel. De juiste keuzes maken valt dan niet mee en de consequenties van een foute keuze kunnen enorm zijn. Valadis denkt in oplossingen voor uw uitdagingen. Onze gecertificeerde consultants baseren hun keuzes en advies daarbij op de specifieke klantsituatie en de meest recente technische en bedrijfsmatige mogelijkheden. Wij denken met u mee in de pre-sales fase, maar assisteren ook bij de implementatie. Belangrijke pijlers binnen onze organisatie zijn: Switching, Security, IP-Surveillance, Wireless (high density), VoIP en IP-TV

Is Valadis in Generatorstraat 42, Hengelo 7556 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722876]