Van De Burgwal

Afdrukken

Is Van De Burgwal incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vaartweg 71 , 8243 PD Lelystad,

E-mail

Over Van De Burgwal

Van de Burgwal is al sinds 1985 actief in de verkoop en verhuur van aanhangwagens. In onze 700 m2 showroom, en op een groot buitenterrein, bevindt zich onze voorraad aanhangwagens en trailers. In deze collectie treft u allerhande typen aan van de meest gerenommeerde aanhangwagen merken van Nederland. Wij zijn Bovag gecertificeerd en hebben een RDW-erkenning voor alle kentekenhandelingen. In de verhuur hebben wij allerlei verschillende soorten aanhangwagens en trailers. Van paardentrailers tot bagagewagens, van schamelwagen tot motortrailer! Wij hebben bijna alles. Neemt u eens een kijkje onder het kopje verhuur. Heeft uw aanhangwagen, caravan of vouwwagen onderhoud nodig, dan doen onze speciaal daarvoor opgeleide Bovag keurmeesters dat voor u. Sinds enkele jaren kunt u ook bij ons terecht voor aluminium oprijplaten, welke door ons rechtsreeks worden geïmporteerd. (alurijplaten.nl) Onder het kopje verkoop vindt u hier meer info over. Eerlijkheid en service zijn voor ons twee zeer belangrijke aspecten

Andere diensten in de buurt van Lelystad

Is Van De Burgwal in Vaartweg 71, Lelystad 8243 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vloerplaten diensten in Lelystad beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lelystad Vloerplaten per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676136]