Van der Lei Montage BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Skoallestrjitte 20 , 9271 BV De Westereen, Fryslân

E-mail

Over Van der Lei Montage BV

Van der Lei Montage BV is een onderneming met jarenlange ervaring in het monteren van deuren, ramen en kozijnen. Wij zijn o.a. actief in utiliteitsbouw en de woningbouw. Ons bedrijf kenmerkt zich door vakmanschap, flexibiliteit, scherpe prijzen en goede samenwerking.

Met ons vakbekwame team kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u verzorgen:
- monteren van binnen- en buitendeuren
- monteren van ramen en kozijnen
- planmatig vervangen van deuren en ramen (voor bijv. woningbouw verenigingen)
- leveren van binnen- en buitendeuren
- leveren van hang- en sluitwerk

Wij kunnen u een zo goed mogelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit aanbieden;
Van der Lei Montage BV kan door haar ervaring en door de hoogwaardige gereedschappen en machines waar we mee werken kwaliteit bieden van een zeer hoogwaardig niveau. Wij volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. We zijn dus bekend met de modernste technieken en materialen.
Bouwen aan lange relaties betekent geven en nemen. Niet elk extra schroefje, iedere extra handeling zult u terug zien op uw rekening. Een duidelijke en realistische prijs voor een product van absolute top kwaliteit.
Onze monteurs zijn VCA* gecertificeerd omdat wij van mening zijn dat veilig werken een pre is voor werknemers en de omgeving waar wij onze werkzaamheden uitvoeren.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van De Westereen Fryslân

Is Van der Lei Montage BV in Skoallestrjitte 20, De Westereen Fryslân 9271 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Timmerwerk diensten in De Westereen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Westereen Timmerwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817179]