Van Der Vlugt Timmerwerken

Afdrukken

Is Van Der Vlugt Timmerwerken incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadwijkstraat 28 , 2405 GS Alphen aan den Rijn,

E-mail

Over Van Der Vlugt Timmerwerken

Welkom op de website van bouwbedrijf v/d Vlugt Timmerwerken! Door 9 jaar in loondienst te werken en diverse opleidingen te volgen, heb ik mijzelf ontwikkeld tot een vakbekwaam allround timmerman. De liefde voor mijn vak heeft mij er vervolgens toe gebracht in 2007 mijn eigen eenmansbedrijf te starten. Vanaf mei 2010 zijn we verder gegaan met zijn tweeën. Mijn vader John en ik hebben de handen ineen geslagen, om van dit bouwbedrijf een nog beter bouwbedrijf te maken. Door mijn eigen ervaring te combineren met het rijke arbeidsverleden van John is geen enkele klus te groot. Hij is al 41 jaar actief als timmerman, waarvan zo’n 25 jaar als meewerkend uitvoerder. Dakopbouwen U denkt aan een dakopbouw? Met Van der Vlugt timmerwerken haalt u de specialist in huis. We hebben in totaal al meer dan 60 verschillende type opbouwen gemaakt. Neem een kijkje in onze portfolio om te zien dat onze ervaring op dit vakgebied keer op keer het resultaat naar wens realiseert

Kaart

Andere diensten in de buurt van Alphen aan den Rijn

Is Van Der Vlugt Timmerwerken in Raadwijkstraat 28, Alphen aan den Rijn 2405 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Timmermannen diensten in Alphen aan den Rijn beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Alphen aan den Rijn Timmermannen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3792256]