Van der Zee Men

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderbuurt 22 , 9203 CW Drachten, Fryslân

E-mail

Over Van der Zee Men

In 1866 begon Kornelis Michiel van der Zee zijn textielwinkel aan de Kaden in Drachten. Later werd dit bedrijf verplaatst naar de Zuiderbuurtpromenade, het huidige pand van Van der Zee Men. Na vele verbouwingen volgde in 1970 de bouw en opening van Van der Zee Damesmode, nu Van der Zee Women. Vijf generaties lang werd het bedrijf geleid van vader op zoon, door de nazaten van Kornelis Michiel van der Zee en groeide uit tot de huidige twee mode bedrijven, Van der Zee Women en Van der Zee Men.

De mooiste collecties, leuke acties, service en kwaliteit.
Als klant verwacht u waarschijnlijk niet anders van ons. Toch willen wij blijven verrassen. Daarom introduceren wij de Van der Zee VIP Card. Met deze VIP Card spaart u voor waardecheques. Maar dat is niet alles. Als VIP Cardhoudster zit u op de eerste rij als het gaat om excusieve aanbiedingen, opruimingen en speciale events. De laatste trends op modegebied? U hoort het van ons.

Profiteer van de vele voordelen! Vraag in de winkel naar onze VIP Card. U kunt hem direct meenemen!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Men's Clothing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van der Zee Men in Zuiderbuurt 22, Drachten Fryslân 9203 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817280]