Van der Zee Women

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderbuurt 24 , 9203 CX Drachten, Frater

E-mail

Over Van der Zee Women

In 1866 begon Kornelis Michiel van der Zee zijn textielwinkel aan de Kaden in Drachten. Later werd dit bedrijf verplaatst naar de Zuiderbuurtpromenade, het huidige pand van Van der Zee Men. Na vele verbouwingen volgde in 1970 de bouw en opening van Van der Zee Damesmode, nu Van der Zee Women. Vijf generaties lang werd het bedrijf geleid van vader op zoon, door de nazaten van Kornelis Michiel van der Zee en groeide uit tot de huidige twee mode bedrijven, Van der Zee Women en Van der Zee Men.

De mooiste collecties, leuke acties, service en kwaliteit.
Als klant verwacht u waarschijnlijk niet anders van ons. Toch willen wij blijven verrassen. Daarom introduceren wij de Van der Zee VIP Card. Met deze VIP Card spaart u voor waardecheques. Maar dat is niet alles. Als VIP Cardhoudster zit u op de eerste rij als het gaat om excusieve aanbiedingen, opruimingen en speciale events. De laatste trends op modegebied? U hoort het van ons.

Profiteer van de vele voordelen! Vraag in de winkel naar onze VIP Card. U kunt hem direct meenemen!

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Women's Clothing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drachten Frater

Is Van der Zee Women in Zuiderbuurt 24, Drachten Frater 9203 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Exclusief diensten in Drachten Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Exclusief per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817280]