Van Lenning Notariaat

Afdrukken

Is Van Lenning Notariaat incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Route Oranjebaan 13 , 1183 NN Amstelveen,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Van Lenning Notariaat

Wordt het je partner, je beste vriendin of toch iemand anders? Wie zet je op nummer 1 in je levenstestament? …………Heeft u het goed geregeld? Denk aan familieleden die nooit contact met u hebben opgenomen en die zich nu plots aandienen nu zij weten dat u op leeftijd bent en uw gezondheid achteruit gaat en zich meer zorgen maken over uw dikke bankrekening dan over u…. Denk aan een skivakantie waarbij u bedolven wordt onder een lawine en zodanig letsel oploopt dat u langdurig in coma raakt.... U lijdt aan alzheimer of .... U verblijft langdurig in het buitenland….. Voor alle bovenstaande situaties geldt: ….wie gaat uw belangen behartigen als u het niet meer zelf kunt? Met een levenstestament kunt u alle situaties bij leven ondervangen en zorgen dat u alles netjes geregeld heeft voor uzelf en uw naasten. Wij denken graag met u mee over uw persoonlijke situatie. Bel ons voor een adviesafspraak op 020-496.76.76

Is Van Lenning Notariaat in Route Oranjebaan 13, Amstelveen 1183 NN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3697628]