Van Schöll Advies

Afdrukken

Is Van Schöll Advies incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 33 , 5160 AA Sprang-Capelle,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Van Schöll Advies

Van Schöll Advies is een onderneming die gevormd wordt uit een aantal (inmiddels) zelfstandige managers, die hun sporen hebben verdiend als bestuurder van middelgrote ondernemingen. Gezamenlijk leggen we ons toe op het ontwikkelen en leveren van oplossingen in de vorm van producten en diensten die daadwerkelijk en aantoonbaar bijdragen aan de verbetering van de bedrijfsvoering van de organisaties waarmee we werken. Kenmerkend daarbij is dat we niet alleen oplossingen adviseren, maar deze ook daadwerkelijk samen met de betreffende organisatie duurzaam implementeren. Gezien onze achtergrond doen we dit graag op basis van resultaatgebonden beloning. Bij het ontwikkelen van producten hanteren we het 80-20 principe. Dat wil zeggen, 80% van het product is generiek voor een bepaald marktsegment en door Van Schöll Advies vooraf ontwikkeld, en dat 20% voor een specifieke organisatie op maat wordt gemaakt. Dit levert een unieke combinatie van snelheid en flexibiliteit op en vermindert de kosten, terwijl de baten voor de organisatie onverminderd hoog blijven

Andere diensten in de buurt van Sprang-Capelle

Is Van Schöll Advies in Postbus 33, Sprang-Capelle 5160 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bestek diensten in Sprang-Capelle beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sprang-Capelle Bestek per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754763]