Van Vendeloo

Afdrukken

Is Van Vendeloo incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Van Vendeloo

Reizen Reizen en lekker genieten van het leven. Uiteraard samen met Hermy. Op de site kun je er het één en ander van terug vinden. Sinds een paar jaar ben ik een fanatiek wandelaar. Zo mogelijk dagelijks een halfuur tot een uur wandelen in een stevig tempo van zo’n 6 km. per uur. Een paar kilo’s kwijt en ik vind het heerlijk. Overigens doe ik het wel voor mijn plezier en als ik geen zin heb dan ga ik niet. Ook heb ik mijzelf beloofd dat ik niet nat hoef te worden:). Toch heb ik vanaf september 2010 nu al meer dan 4000 kilometer gelopen. HardRock Fanatiek ben ik ook in het verzamelen van glaasjes van de HardRockCafe’s. Shotglaasjes om precies te zijn en alleen van locaties waar ik zelf ben geweest. HardRockCafe’s zijn overal op de wereld te vinden. Er zijn er slechts 175. De meeste in Amerika. In elk cafe vind je een grote collectie memorabilia. Gitaren van de Beatles, jasjes van Michael Jackson, Gouden Platen, schoenen, noem maar op. De collectie van de keten is de grootste van de wereld. Bij elke locatie hoort een shop, met T-shirts, speldjes, glazen etc. Alles bedrukt met het locale logo en ook alleen ter plekke te koop. In Nederland uiteraard in Amsterdam, In Duitsland te vinden in Keulen, Hamburg, Munchen en Berlijn. Sinds kort heb ik Hamburg toegevoegd aan mijn collectie en daarmee is Duitsland ook compleet. Euro Bill Tracker Het meest vreemde wat ik verzamel zijn HITS, van bankbiljetten wel te verstaan. In heel Europa zijn de verzamelaars te vinden. Via de website: EuroBillTracker.com voer je kenmerken van een bankbiljet in en per omgaande krijg je bij een ” HIT” terug waar en wanneer dat biljet door iemand eerder is ingevoerd. En omgekeerd krijg jij een seintje als iemand jouw biljet invoert. Je verdient er niets mee, het kost ook niets. Grappige bijkomstigheid: de club organiseert bijeenkomsten. Zo ben ik ooit eens naar Frankfurt afgereisd voor een heel weekend. Op het programma stond oa een stadsrondleiding een tour over het vliegveld (kun je ook gewoon privé doen!) en een rondleiding door de ECB. Met een uitgebreid relaas over vervalsingen en de bestrijding daarvan. Favorieten: Landen: Azie: Thailand, China Europa: Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Italië Muziek: Wereld: Sarah Brightmann, George Michael, Barbra Streisand. Michael Jackson, Nantida, Mariza en Fredy Mercury NL: André Hazes, Ruth Jacott, Tom Manders Musicals: Miss Saigon, Sound of Music, My Fair Lady Ballet: Bolero (Ravel), Cafe Muller ( Pina Bausch). Films: Departures (Yōjirō Takita 2008) Les Unes et les Autres (Claude Lelouch 1981, met een prachtige uitvoering van de Bolero van Ravel) My Beautiful Laundrette (Stephen Frears 1985) Paris Texas (Wim Wenders 1984) Im Lauf der Zeit (Wim Wenders 1976) Le Souffle au Coeur (Louis Malle 1971) Mijn foto is gemaakt door fotostudio Anouk Schamper

Is Van Vendeloo uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758180]