Vaste-planten

Afdrukken

Is Vaste-planten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemansweg 3 , 3233KG Oostvoorne,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vaste-planten

Duizendblad is de Nederlandse naam van Achillea. Het is een vrij sterke plant met meestal geveerde, soms behaarde bladeren. U vind ze in de kleuren geel, rose, rood, zalm en wit. Sommige soorten, zoals Achillea filipendulina, hebben een sterke geur. De hoogte loopt uiteen van amper 10 cm tot ruim 120 cm. Het zijn echte zomerbloeiers, van juni tot augustus kunt u er volop van genieten. Twee soorten, namelijk Achillea millefolium (duizendblad) en Achillea ptarmica (wilde bertram) komen ook in het wild in Nederland en België voor. Sommige soorten en cultivars leven vrij kort en moeten regelmatig opgenomen en gedeeld worden. De Achillea-cultivars (duizendblad) zijn door kruising, selectie en mutatie ontstaan. Het is een eersteklas borderplant. Goed te combineren met Salvia, Veronica en Erigeron

Andere diensten in de buurt van Oostvoorne

Is Vaste-planten in Willemansweg 3, Oostvoorne 3233KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Siergrassen diensten in Oostvoorne beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Siergrassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3713768]