Vaste-planten

Afdrukken

Is Vaste-planten incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemansweg 3 , 3233KG Oostvoorne,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vaste-planten

Met vaste planten brengt u kleur in uw border. In het voorjaar verschijnt het frisse groen en komen de bovengrondse plantendelen weer tot leven. Vaste planten bieden een pracht scala aan kleurige bloemen met uiteenlopende bloeitijden van de vroege lente tot het late najaar. Het vaste plantenassortiment omvat verschillende hoogten van zeer laag bodembedekkend tot wel metershoge solitairen. Verrassend zijn vaak ook bladvorm en bladkleur. In het najaar sterven - uitgezonderd de groenblijvende soorten - de bovengrondse delen af, maar de kruidachtige worteldelen onder de grond overleven en bereiden zich in de winter-rustperiode voor op het volgende groeiseizoen. Na de winterrust, in het voorjaar begint de cyclus weer van voren af aan. Sevenhills Gardenplants biedt u een zeer breed assortiment vaste planten waarmee u een schitterende borderbeplanting kunt samenstellen. Op de Vasteplantenkwekerij van Sevenhills in Oostvoorne vindt u meer dan 1250 soorten vaste planten, siergrassen, bamboe, varens, kruidenplanten, schaduwplanten en bodembedekkers. tuin rotstuin stauden plantes vivaces perennials

Is Vaste-planten in Willemansweg 3, Oostvoorne 3233KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Planten diensten in Oostvoorne beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostvoorne Planten per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3748826]