VBZ Betonboor- & Zaagbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Legolaan 10 , 9861 AT Grootegast, Groningen

E-mail

Over VBZ Betonboor- & Zaagbedrijf

Boren en zagen is een hoogst specialistisch werk, als het aankomt op nauwkeurigheid, moeilijke materialen enz..

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf uit Grootegast heeft dit specialisme in de vingers. De vele jaren ervaring en een groot aantal tevreden opdrachtgevers staat hiervoor garant.

Het zagen of boren van vele soorten materiaal kunt u rustig aan Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf overlaten. Is het materiaal bijzonder hard, kostbaar of kwetsbaar loopt u dan niet het risico om hier zelf mee te gaan “knoeien”. Het resultaat zal zijn het verlies van kostbare materialen, manuren en werkmaterialen.

Veenstra weet precies hoe het moet en heeft de juiste gereedschappen en de juiste aanpak voor al uw betonboor- en zaagproblemen. De werkzaamheden kunnen zowel op locatie worden verricht alsook in de modern geoutilleerde werkplaats in Grootegast.

Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf is centraal gelegen in Noord-Nederland. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken vanuit het gehele noorden. U kunt er terecht voor zowel bouwkundige als industriële boor- en zaagwerkzaamheden. Hierbij staan dienstverlening, stiptheid en kwaliteit hoog in het vaandel.
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging voor bouw- en infrabedrijven.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden Veenstra Betonboor- en Zaagbedrijf u te bieden heeft.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/VBZ-Betonboor-en-Zaagbedrijf/1445080799061521

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groningen

Is VBZ Betonboor- & Zaagbedrijf in Legolaan 10, Groningen 9861 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groningen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groningen, 9861 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3709105]