Veltkamp & Stam Makelarij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rodetorenplein 7 , 8011 MJ Zwolle, Overste

E-mail

Over Veltkamp & Stam Makelarij

Wie is dé enthousiaste makelaar van Hattem?

Veltkamp & Stam Makelarij is dé enthousiaste makelaar met jarenlange ervaring en expertise in Hattem en Zwolle. Ons jonge en dynamische team bestaat uit 2 gecertificeerde makelaars in en taxateurs van onroerende goederen en 2 binnendienst medewerkers.

Ons doel? U zo goed mogelijk begeleiden en adviseren om samen tot een succesvol resultaat te komen; tevreden klanten is waar wij enthousiast van worden!

Met 2 vestigingen in de Hanzesteden Hattem en Zwolle, zijn wij u graag van dienst bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Zowel onze vestiging in Hattem als in Zwolle bevindt zich in een historisch pand middenin de binnenstad.

Door onze optimale bezetting is er altijd een makelaar beschikbaar, administratieve ondersteuning verzekert en optimale bereikbaarheid gegarandeerd. Samen vormen wij een goed team dat staat voor betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijke begeleiding.

Naast onze kenmerken als betrokken, creativiteit en heldere communicatie staat ook kwaliteit bij ons centraal. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Verening van Makelaars (NVM). Dat is goed voor u en goed voor ons. Zo zijn we verzekerd van regelmatige bijscholing, een erecode, een raad van toezicht en de steun van een juridische dienst.

Wilt u kennismaken? U bent van harte welkom! Dan drinken we een kop koffie en kunnen we zien of we bij elkaar passen en iets voor elkaar kunnen betekenen. U kunt ook een afspraak maken dan komen we graag bij u.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veltkamp & Stam Makelarij in Rodetorenplein 7, Hattem Overste 8011 MJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Hattem Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hattem Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701661]