Venlo-binnenstad

Afdrukken

Is Venlo-binnenstad incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Venlo-binnenstad

Ervaringsdeskundige Willem Janssen en het Zelfregiecentrum Venlo houden 1 oktober 2015 een bijeenkomst waarin het gespreksonderwerp zal zijn: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De middag is bedoeld voor mensen die zelf leven met NAH maar ook voor familie, naasten, mantelzorgers, hulpverleners en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp... om wat voor reden dan ook. Download hier de flyer. Daarin staat wat er gaat gebeuren: In een open en informele sfeer gaan we met elkaar praten over hoe het is om te leven met NAH, of met iemand die dat heeft. Er zullen diverse ervaringsdeskun

Andere diensten in de buurt van

Is Venlo-binnenstad uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wijkgericht Werken diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijkgericht Werken per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673839]