Verkeersschool Hubers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kolkweg 6 , 8055 PV Laag Zuthem, Overste

E-mail

Over Verkeersschool Hubers

Verkeersschool hubers bestaat al sinds 1979 en is opgericht door Jan Hubers. Het is gevestigd in Laag-zuthem en geeft rij lessen in omgeving Zwolle. De rij instructeur / instructrice hebben veel jaren ervaring en zijn daarom een specialist op het gebied van rijles geven.

Bij de reguliere rij opleiding kun je er voor kiezen om 1 keer per week te lessen. Het is natuurlijk ook mogelijk (in overleg met de rij instructeur / instructrice) om voor meerdere rijlessen per week te kiezen. De rij lessen worden overdag gegeven, er zijn wel mogelijkheden om 's avonds te rijden of zelfs op Zaterdag.
Het is natuurlijk wel aan te raden over dag rij les te nemen omdat er overdag meer drukte is op de weg.

Wij geven les in:
- Auto (ook automaat)
- Motor
- Aanhangwagen

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Laag Zuthem Overste

Is Verkeersschool Hubers in Kolkweg 6, Laag Zuthem Overste 8055 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijlessen diensten in Laag Zuthem Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laag Zuthem Rijlessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825295]