Verkoelendak Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beegderveld 5 , 6099 NC Beegden, Limburg

E-mail

Over Verkoelendak Nederland BV

Felstechniek Nederland heeft zich gespecialiseerd in het monteren en verwerken van zinken, koperen en non-ferro daken en gevels. Door onze jarenlange ervaring en specifieke kennis van deze duurzame materialen zijn we in staat om nagenoeg elk project te realiseren. Dankzij onze nauwe samenwerking met Verkoelen Dak Nederland - gespecialiseerd in traditionele dakbedekkingen zoals bitumineus, kunststof, pannen en leien - kunnen we een unieke totaaloplossing bieden.

Verkoelendak Nederland
Verkoelendak Nederland BV is al 40 jaar één van de meest toonaangevende dakbedekkingsbedrijven van Nederland en daarbuiten. Verkoelen biedt u een totale dienstverlening op het gebied van dakbedekkingen. Totale dakzorg, zo u wilt. In het voortraject, in de uitvoering en het natraject. Dat doen wij met ruim 60 medewerkers. Stuk voor stuk gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Mensen met vaktrots. Met ervaring, inzicht en inzet. Zij hebben Verkoelen tot het bedrijf gemaakt dat het nu is: een bedrijf dat een prominente plaats inneemt in de top-5 van de Nederlandse dakbedekkingsbedrijven.

Zinkwerken
Zink wordt veelal toegepast voor de bekleding van daken en gevels. De duurzaamheid en verwerkbaarheid van zink zijn optimaal. Ook na jaren heeft het nog steeds dezelfde eigenschappen. Het wordt niet bros en veroudert niet en het is heel gemakkelijk te repareren.

Koperwerken
De toepassing van metalen zoals koper heeft veel voordelen. Koper is uiterst duurzaam, heeft een exclusieve uitstraling en daarnaast ook nog uitstekende verwerkingsmogelijkheden. Ook vraagt een koperen dak of gevel nauwelijks onderhoud.

Non-ferro daken/gevels
Steeds vaker kiezen architecten voor het gebruik van titanium, RVS of aluminium als dak- en gevelbekleding. De duurzaamheid en uitstraling van deze materialen spelen daarbij een belangrijke rol.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verkoelendak Nederland BV in Beegderveld 5, Limburg 6099 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Limburg, 6099 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776150]