Verlichtjegebouw

Afdrukken

Is Verlichtjegebouw incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Verlichtjegebouw

Gevelisolatie Isolatie (of verdere verbetering van de isolatie) van de buitenmuren. Isolatie van de buitenmuren kan op verschillende manieren gebeuren. Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van spouwisolatie, isolatie aan de binnenzijde of isolatie aan de buitenzijde van de muur. Door de buitenmuren te isoleren wordt energie bespaard in uw gebouw. Het wooncomfort kan ook verbeteren omdat de buitenmuren minder koud aanvoelen. De kosten voor gevelisolatie zijn lager dan u denkt, terwijl het een grote besparing oplevert. Gevelisolatie vermindert het verlies van warmte vanuit de gebouw naar buiten. Daardoor slaat de verwarming minder vaak aan en daalt het gasverbruik. Gevelisolatie is duurzaam omdat minder verbranding van gas inhoudt een daling van broeikasgassen en luchtvervuiling. Andere voordelen van gevelisolatie: tocht in pand vermindert en de kans op vochtproblemen wordt kleiner. Vloerisolatie Isolatie (of verdere verbetering van de isolatie) van de begane grondvloer. Isolatie van de begane grondvloer kan op verschillende manieren gebeuren en is voornamelijk afhankelijk van de aan- of afwezigheid van een kruipruimte. Door isolatie van de begane grondvloer wordt energie bespaard in uw gebouw. Daarnaast kan ook het wooncomfort verbeteren doordat de vloer minder koud aanvoelt. Vloerisolatie is een effectieve manier van energie besparen. Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte, waardoor de ketel minder hard hoeft te stoken. Na vloerisolatie daalt het gasverbruik op jaarbasis met gemiddeld 325 m3. Dat scheelt 580 kilogram CO2-uitstoot. Pandeigenaren die vloerisolatie lieten aanleggen, merken dat het pand minder tocht, gelijkmatiger warm is, en dat ze geen last meer hebben van vocht vanuit de kruipruimte. Dakisolatie Isolatie van het dak kan op verschillende manieren plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van isolatie aan de binnenzijde of buitenzijde van het dak en isolatie van de vloer van de zolderverdieping. Doordat warmte opstijgt kan warmte via een slecht geïsoleerd dak verloren gaan. Door het dak te isoleren beperkt u dit en wordt energie bespaard in uw gebouw. Door uw dak goed te isoleren, bespaart u per jaar ruim 500 euro aan stookkosten. Dakisolatie is duurzaam omdat het een hoop warmte bespaart, waardoor u minder moet stoken. Hierdoor veroorzaakt u minder vervuiling en CO2-uitstoot. Ramen (Dubbel glas en HR-glas) HR++ glas is een speciaal type dubbel glas. Het heeft een zeer goede isolerende werking. Door toepassing van HR++glas wordt energie bespaard in uw gebouw. Het wooncomfort kan ook verbeteren doordat u minder last heeft van de koudeval van ramen en geluid van buiten. Dubbel glas en hoog rendement glas isoleren beter dan enkel glas. U bespaart op uw stookkosten en verdient zo de investering terug. Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel glas of hoog rendement glas al rendabel zijn. Andere vormen van isolatie Kierdichting: Toepas

Is Verlichtjegebouw uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3719240]