Verzekeringen Kuiper

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Breedpad 21 , 8442 AA Heerenveen, Frater

E-mail

Over Verzekeringen Kuiper

Ons bedrijf is opgericht in 1946 en telt inmiddels 60 medewerkers. Sinds de jaren 70 hebben we, als gevolmachtigde van een aantal grote verzekeringsmaatschappijen, onder onze eigen naam diverse unieke verzekeringsproducten mogen ontwikkelen. Vooral op het gebied van pleziervaartuigen en klassieke auto's genieten we daarmee (inter)nationale bekendheid. Zie ook de website van ons volmachtbedrijf Kuiper Assuradeuren. Maar we doen méér, véél meer! En als we de oplossing niet binnenshuis hebben, dan zoeken we die - maar dan niet als gevolmachtigde - wel buitenshuis. U kunt bij ons terecht voor alle schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen, financiële planning, hypotheken én scheepshypotheken.

Wij zijn lid van Adfiz, de branchevereniging van adviseurs in financiële zekerheid. Adfiz is de fusievereniging van NVA en NBVA en stelt zeer strenge eisen aan haar leden op het gebied van professionaliteit, vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid. Onze vakbekwaamheid blijkt tevens uit onze inschrijving in het bedrijvenregister van de RMiA. RMiA staat voor Registermakelaar in Assurantiën.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerenveen Frater

Is Verzekeringen Kuiper in Breedpad 21, Heerenveen Frater 8442 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heerenveen Frater beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3783516]