Visscher Sport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenwijkerdiep 25 , 8331 LP Steenwijk, Overste

E-mail

Over Visscher Sport BV

De SPORTSPECIAALZAAK Visscher Sport vindt zijn oorsprong in de 19e eeuw!! Ontstaan uit touwslagerij Visscher en Zn. (met lijnbaan), later uitgebreid met handel in scheepsfournituren en agrarisch gerichte artikelen en weer later werden tuin- en kampeerartikelen toegevoegd. Uiteindelijk, zo'n 50 jaar geleden, is dat laatste deel met steeds meer sportartikelen afgesplitst en doorgegaan als Visscher Sport. Eerst aan de Tukseweg en nu sinds 1 januari 2005 aan het Steenwijkerdiep in een compleet nieuw pand met een eigentijdse en unieke inrichting.
Naast kennis en vakmanschap staat service bij ons nog altijd hoog in het vaandel.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Visscher Sport BV in Steenwijkerdiep 25, Overste 8331 LP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fitness diensten in Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Fitness per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698778]