VERBETERING INTERIEUR KWALITEIT STEEDS BELANGRIJKER

Door: Vista  07-04-2006
Trefwoorden: Bouw, Schilderwerk, Afbouw

Vista Clean Air is een revolutionaire ontwikkeling in binnenmuurverfsystemen. Via een katalytische methode neutraliseert Vista Clean Air schadelijke stoffen zoals; formaldehyde, nicotine, accetaldehyde, azijnzuren, ammoniak, tritylamine.

Ook geuren veroorzaakt door sigarettenrook, koken, huishoudelijk/keukenafval, dieren en hun uitwerpselen, toiletgebruik en zelfs slechte adem worden geneutraliseerd. Door toepassing van Vista Clean Air kunnen de leef- en werkomstandigheden van leefruimtes, horeca, instellingen, kantoren opzienbarend worden verbeterd.
De werking van Vista Clean Air is altijd effectief. 24 uur per dag in lichte en donkere ruimtes. Zonlicht, UV licht of kunstlicht zijn niet nodig om een optimale werking te verkrijgen. Gebleken is dat gemiddeld ¾ van de 24 uur geen of nauwelijks licht beschikbaar is en dan hebben wij het nog niet over kelders, archiefruimtes, kleedruimtes etc. Vista Clean Air werkt 24 uur per dag gegarandeerd en is daarom uniek in werking en doeltreffendheid.

Door de goede dekkracht is ook het rendement aantrekkelijk ca. 10m²/ltr. Ziekenhuizen en gezondheidscentra hebben reeds enthousiast gereageerd op deze nieuwe ontwikkeling. Zolang de aangebrachte muurverf niet wordt overgeschilderd, werkt Vista Clean Air aan de verbetering van de interieur kwaliteit.

http://www.vistapaint.nl
http://www.vistapaint.be

Trefwoorden: Afbouw, Bouw, Schilderwerk