Vlinderpraktijk

Afdrukken

Is Vlinderpraktijk incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Torenakkers 4 , 9684RP Tynaarlo,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vlinderpraktijk

Hartelijk welkom bij praktijk De Vlinder wat fijn dat u belangstelling hebt voor de praktijk. Even kort voorstellen. Mijn naam is Alieke Dekker, getrouwd en 2 kinderen. Sinds 2007 bied ik binnen de praktijk hulp en begeleiding aan kinderen en volwassenen die problemen ervaren binnen het gezin, op school, op het werk of in het sociale leven. De hulp en begeleiding is persoonlijk en betrokken, want ieder mens maar ook iedere situatie is uniek. De praktijk grenst aan de eigen woonplek op een rustige locatie in het midden van een doodlopende straat in Peize (10 km onder Groningen). Meer informatie over de werkwijze. Samen met u wordt gezocht naar verbetering/verandering van de probleemsituatie, zodat de persoon die u van nature bent weer tot zijn recht kan komen. Het uiteindelijke doel is om het leven weer in evenwicht te brengen, zodat u met vernieuwde kracht het levenspad kan volgen. De hulp is curatief en preventief, dat wil zeggen dat de begeleiding en de hulp de kracht heeft om klachten en of problemen te verminderen/op te lossen maar ook wil/kan voorkomen. Curatief is dan ook preventief. Ik hoop u/je, na het lezen van de website, te mogen ontmoeten voor een meer persoonlijk contact, alleen of samen met partner en/of kind.
Vriendelijke groet, Alieke Dekker

Is Vlinderpraktijk in Torenakkers 4, Tynaarlo 9684RP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3728024]