Volkerwessels Logistics Development

Afdrukken

Is Volkerwessels Logistics Development incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Podium 9 , 3826 PA Amersfoort,

E-mail

Over Volkerwessels Logistics Development

VWLD richt zich specifiek op de ontwikkeling van logistiek en bedrijfsmatig vastgoed in Nederland. Met onze expertise en met behulp van de kennis en kunde van onze partners binnen en buiten het VolkerWessels-concern hebben wij de beste propositie voor onze gebruikers. “Wat wil de gebruiker?”. Door onszelf en onze partners deze vraag te blijven stellen en door samen te werken met gebruikers, zijn wij in staat om datgene te realiseren waar onze gebruikers behoefte aan hebben. De basis voor onze ontwikkelingen is de VolkerWessels grondbank. Op deze locaties ontwikkelen wij objecten op maat of een gestandaardiseerd ontwerp waarvoor de omgevingsvergunning verleend is. Ons doel is om binnen de kortst mogelijk periode een uitgebalanceerd gebouw op te leveren

Is Volkerwessels Logistics Development in Podium 9, Amersfoort 3826 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732873]