Vozn

Afdrukken

Is Vozn incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail

Over Vozn

In 2007 is Talent Ontwikkeling Brabant (TOB) opgericht onder verantwoordelijkheid van de KNZB kring Noord-Brabant. De naam TOB is in 2012 verandert in VereningsOndersteuning Brabant (VOB) vanwege verwarring met de opleiding structuur binnen de KNZB organisatie. In 2013 heeft er binnen de KNZB een reorganisatie plaatsgevonden van een kring indeling naar regio indeling. De kringen Zeeland, Brabant en Limburg zijn hierbij tot 1 regio samengevoegd; Regio Zuid Nederland. Vanwege deze reorganisatie is er besloten om de stichting VerenigingsOndersteuning Zuid-Nederland (VOZN) op te richten als non-profit organisatie. Doelstelling van de stichting VOZN: De kwaliteit van de zwemsport in Zuid Nederland op een hoger niveau te brengen. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door: Onafhankelijke trainers die voor de stichting trainingen verzorgen. Aanbieden van diverse faciliteiten welke onhaalbaar zijn voor individuele verenigingen (zie faciliteiten). Het samenwerken met verenigingen welk gericht zijn op de zwemsport in het algemeen. Het inhuren van kennis en kunde op het gebied van de zwemsport. Het verzorgen van coaching op het gebied van voeding en training in het psychologisch en medisch vlak. Het samenwerken met verschillende zwembaden. Voorwaarden om deel te nemen aan VOZN trainingen Psychomotorisch: Voldoen aan meetbare criteria. Bij de start van het seizoen betekend dit dat je als junior, jeugd

Andere diensten in de buurt van

Is Vozn uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verenigingen diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Verenigingen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3713625]