Vries Schildersbedrijf De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Cingel 16 , 8618 NK Oosthem, Fryslân

E-mail

Over Vries Schildersbedrijf De

Kennis en kleur vormen de basis van elk schilderwerk
Om het gewenste effect te kunnen creëren, heeft u echter ook inspiratie en advies nodig over materialen, ondergronden en de juiste producten voor desbetreffende ondergronden.
Wij geven u graag handige schildertips, kleurideen, achtergrondinformatie en informatie over producten van Sikkens, Flexa, International, Cetabever, Gilsa, etc.

De meesterschilders van het schildersbedrijf zijn vakmensen. De jarenlange ervaring geeft u als klant een vertrouwd gevoel.
Voor alle soorten wandafwerking kunt u bij ons terecht. Er zijn al vele mooie projecten door de vakmensen afgerond.

Uw schilderwerk door een vakman laten schilderen scheelt veel tijd en rompslomp. U bent ook zeker van een prima resultaat. Bovendien haalt u de kosten van goed schilderwerk er bij de verkoop dubbel en dwars uit. Tevens kunt u ons inschakelen voor een permament onderhoud van uw pand. Zij houden in overleg met u de staat van uw (buiten) houtwerk in goede conditie.

Iedere wand is verschillend
Meestal zijn alle afwerkingen mogelijk, al dan niet vooraf gegaan door een voorbehandeling. Er zijn verschillende soorten wandafwerking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld behang, verf of stucwerk.

Specialisme in hout en marmer imitaties en de decoratieve verftechnieken.
De imitatie van grenen, eiken, mahonie, of teak op ondergronden als hout, stenen muren en andere materialen geeft uw interieur een heel ander aanzien. In principe kunnen alle houtsoorten worden geïmiteerd. De marmersoorten wit marmer (carrara) , port d’or, napoleon rouge en vert de mer kunnen we zowel in olie als in acrylaat uitgevoerd worden.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosthem Fryslân

Is Vries Schildersbedrijf De in De Cingel 16, Oosthem Fryslân 8618 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behang diensten in Oosthem Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosthem Behang per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825704]