Vvd Assen

Afdrukken

Is Vvd Assen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smaragdstoep 25 , 9403 SE Assen,

E-mail

Over Vvd Assen

Namens de VVD-fractie heeft Martin Rasker onderstaande vragen voortgelegd aan het college van B&W: In mei 2015 maakte de NAM bezuinigingen bekend, waarbij onduidelijk was of dat zou leiden tot ontslagen. Ons bereikte nu het bericht dat de NAM het voornemen heeft om met ongeveer 1/3 van de huidige arbeidsplaatsen te gaan inkrimpen. Kortom er dreigt een aanzienlijk verlies van werkgelegenheid. Dit verlies is weer ongunstig voor de maatschappij. Met het hoofdkantoor van de NAM in Assen kan dit voor de regionale werkgelegenheid en lokale middenstand verstrekkende gevolgen hebben. Volgens het voornemen zal het werk voor zo'n 1800 ingehuurde krachten en 190 vaste arbeidsplaatsen verdwijnen voor eind 2016. Op welke wijze dit door zal werken naar de verschillende vestigingen en dus in hoeverre hier ook Assen door zal worden getroffen is ons nog niet bekend. 1. Is het College op de hoogte van deze ontwikkelingen? 2. Worden hierover gesprekken gevoerd met de directie van de NAM? 3. Is bekend hoeveel banen hierdoor potentieel in Assen verdwijnen? 4. Zijn er gecoördineerde acties voorzien om in deze de werkgelegenheid in Assen / Drenthe te borgen? Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een opzet in de trant van de Taskforce Philips Emmen of samenwerking met deze Taskforce?

Is Vvd Assen in Smaragdstoep 25, Assen 9403 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717166]