We Consult

Afdrukken

Is We Consult incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weesdijk 34 , 4132 BL Vianen,

E-mail

Over We Consult

Advies is ons werk en innovatie onze drive. Met onze gecombineerde technische (TU Delft) en bedrijfskundige (Universiteit Nyenrode) achtergrond vinden we de maximale waarde voor klanten. Dat doen we vooral door dingen niet ingewikkelder te maken dan nodig is, en door praktisch en doelgericht te denken. Maar we zijn ook in staat om ’outside the box’ te denken en vernieuwende ideeën en concepten aan te dragen die potentieel kosten verlagend en/of productwaarde verhogend zijn. We kunnen hierbij putten uit meer dan 20 jaar ervaring in diverse functies en rollen in de watersector en de kenniscyclus: strategisch adviseur, procestechnoloog, innovator, ondernemer, teammanager, R&D coördinator, projectmanager, onderzoeker, docent

Is We Consult in Weesdijk 34, Vianen 4132 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3679288]