Weddingstudios

Afdrukken

Is Weddingstudios incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Weddingstudios

trouwfotograaf trouwfotograaf fotografeert in heel de wereld trouwfotograaf Gabriel fotografeert met twee nikon camera’s die allebei erg goed op elkaar zijn afgestemd. ook heeft hij een camera die speciaal gemaakt is om in de donkerste locaties toch het beste licht te laten zien. Deze camera is ook nog eens geluidsloos zodat er tijdens een kerkdienst geen geluid wordt gemaakt als hij op een foto drukt. we filmen met 2 camera’s om de bruid en de bruidegom tegelijk te tonen en zo ook de emotie te filmen die van beide kanten komt. in de montage wordt di gecombineerd omdat er een prachtig moment ontstaat van bruid en bruidegom samen. Dit geeft de film extra dimensie en diepgang. De foto’s spreken weer door Gabriel zijn prachtige fotobewerkingen en de tijd die hij in de mooie kleuren van een foto stopt. Deze tijd zit vooral in de nabewerking en retouchering van deze foto’s

Is Weddingstudios uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3701799]