Weitenberg Assurantiën

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemskade 25 , 8911 AX Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Weitenberg Assurantiën

Op financieel gebied volgen de veranderingen elkaar in snel tempo op. Aan de ene kant schuift de overheid steeds meer risico's door richting ondernemer en particulier. Aan de andere kant worden fiscale regels gewijzigd en bieden banken en verzekeringsmaatschappijen steeds weer nieuwe producten en diensten aan. Weet u welke oplossingen aansluiten op úw vraagstukken?

Weitenberg Assurantiën is uw deskundige partner. Als onafhankelijk Registermakelaar in Assurantiën adviseren wij bedrijven en particulieren objectief en professioneel. Met moderne oplossingen die perfect passen in uw financiële huishouding. Op deze internetsite maakt u nader kennis met onze brede dienstverlening.

Weitenberg Assurantiën:

ingeschreven in het AFM-register,
ingeschreven als Registermakelaar in Assurantiën RMiA,
ingeschreven als Registerpensioenadviseur RPA,
ingeschreven als Erkend Hypotheek adviseur,
gevolmachtigde voor diverse verzekeringsmaatschappijen,
lid van de NVA en de NvGA,
werkt volgens de Dienstenwijzer,
aangesloten bij het Klachteninstituut Verzekeringen.

Als eerste is het van belang de schade zoveel mogelijk te beperken. Neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met ons op. Onze schadeafdeling bestaat uit deskundige medewerkers die u graag bijstaan in uw vervelende situatie. Wij kunnen u adviseren in de te nemen maatregelen of hulp inschakelen indien dat gewenst is.

Indien het een calamiteit betreft en de schade vindt plaats buiten kantoortijd kunt u ook contact opnemen met ons algemene telefoonnummer waarna u het telefoonnummer krijgt van één van onze schaderegelaars. U wordt ook dan persoonlijk te woord gestaan.

Hieronder treft u o.a. de benodigde schadeformulieren aan die u kunt printen.

Algemene schade.

Autoschade.

Autoreparatie.

Ruitschade.

Als ieder leven naar wens zou verlopen, maakte niemand zich druk om verzekeringen. Maar de realiteit is dat het leven ook tegenvallers kent. Een ongeluk. Ziekte. Ontslag. Scheiding. Niemand zit er op te wachten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weitenberg Assurantiën in Willemskade 25, Leeuwarden Fryslân 8911 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722650]