Werk-leerbedrijf NoardEast Fryslan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Holwerderweg 21 , 9101 PA Dokkum, Fryslân

E-mail

Over Werk-leerbedrijf NoardEast Fryslan

NEF plaatst mogelijkheden boven beperkingen

NEF voert voor de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) uit. Een aantal gemeenten koopt die dienstverlening in, waaronder Ferwerderadiel, Ameland (tot eind 2013) en Achtkarspelen. Daarnaast begeleidt (re-integreert) NEF mensen die een (bijstands)uitkering ontvangen via Wet Werk en Bijstand. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het UWV, de gemeenten en opleidingsin­stellingen. Vanaf 2014 verricht NEF tevens de re-integratieactiviteiten in het kader van de WWB, welke zijn overgenomen van de Intergemeentelijke Sociale Dienst van een aantal gemeenten.

NEF biedt kansen

Als ondernemer heeft u behoefte aan gemotiveerd personeel dat van aanpakken weet. Aan een partner waarop u kunt bouwen. Daarom werkt u samen met werk-/leerbedrijf NEF.

NEF helpt mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt aan een volwaardige baan. Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen met een beperking of die al wat langer een bijstandsuitkering hebben. Via detachering of begeleid werken gaan zij aan de slag bij bedrijven, instellingen of overheidsorganisaties. Ook werken ze in onze eigen industriële bedrijven of drukkerij, die op hun beurt weer een betrouwbare partner zijn voor uiteenlopende partijen.

In totaal heeft NEF zo’n achthonderd mensen met een beperking aan het werk op het gebied van schoonmaak, hovenierswerk, groenvoorziening, vervoer, drukwerk, administratie, catering, techniek, inpakken van (dier)voeding of hout- en metaalbewerking. Daarnaast bemiddelen wij een grote groep werkzoekenden, die getest en zo nodig zelfs getraind zijn om u snel van dienst te kunnen zijn.

Samenwerken biedt voordelen

Door samen te werken met NEF levert u als werkgever een bijdrage aan de samenleving van Noordoost Friesland, maar vooral ook aan uw eigen organisatie. Want NEF levert geschikt personeel tegen een prijs, die past bij de capaciteiten van de werknemer.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Werk-leerbedrijf NoardEast Fryslan in Holwerderweg 21, Dokkum Fryslân 9101 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Dokkum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dokkum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820570]