Werkplekwijzer

Afdrukken

Is Werkplekwijzer incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Werkplekwijzer

Werkplekwijzer heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van informatiemanagement in de zorgsector en bij lokale overheden. Deze expertise past Werkplekwijzer toe in trajecten rond kantoororganisatie en informatiemanagement.
Werkplekwijzer adviseert in kantooroplossingen en realiseert een aangename en geordende kantoororganisatie. Werkplekwijzer structureert informatie in het kader van het nieuwe werken en de informatievoorziening, sterk in verandering door de steeds verdergaande digitalisering.
Werkplekwijzer voert projecten en diensten uit in het kader van kantoorinnovatie. Bij Werkplekwijzer shopt u online tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Werkplekwijzer combineert traditionele werkwijzen en moderne inzichten. Met moderne productconcepten biedt Werkplekwijzer oplossingen op het gebied van het inrichten, praktisch functioneren en organiseren van elke werkplek

Is Werkplekwijzer uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722027]