West Side Ranch

Afdrukken

Is West Side Ranch incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kanaal West Zijde 2a , 7937 TL Tiendeveen,

E-mail

Over West Side Ranch

*** DE WEST SIDE RANCH IS VANAF 25 SEPTEMBER 2015 GESLOTEN***De komende tijd ondergaat het terrein een aantal veranderingen.Medio maart 2016 openen wij onder een andere naam.Graag tot ziens in 2016!Sander en Joanna.De West Side Ranch....Laat het prachtige uitzicht en de stilte je overrompelen.Aan een doodlopende weg geheel in de uitgestrekte natuur is de West Side Ranch gelegen. Een unieke locatie voor een fantastische vakantie. Kamperen op een prachtige plek midden in de natuur?De West Side Ranch is een kampeerterrein geschikt voor tenten, caravans en campers.En bent u in het bezit van een paard of pony? Die mag gewoon mee.De West Side Ranch is een goedverzorgde accommodatie waar het mens en dier aan niets ontbreekt.Bijzonder overnachten in een Tipi?Onze Tipi's staan op een zeer ruime plaats van 600m2 en zijn geschikt voor 2-6 personen. De Tipi's zijn voorzien van een praktische inventaris zodat het u aan niets ontbreekt. Alle Tipi's zijn voorzien van 6 heerlijke matrassen. U hoeft alleen een slaapzak en kussen mee te nemen.Lekker slapen in een knusse blokhut?Er staat op het terrein een knusse 3-4 persoons blokhut. Ingericht met 3 vaste bedden en eventueel een extra matras, ruime keuken, televisie met Digitenne en een vuurschaal met barbecue rooster.Sanitaire voorzieningen vindt u in het toiletgebouw op de camping

Is West Side Ranch in Kanaal West Zijde 2a, Tiendeveen 7937 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769518]