Westenberg Sauna-Equipment

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter Meeterstraat 10 , 8934 BZ Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Westenberg Sauna-Equipment

Westenberg saunaequipment BV. sinds 1980 leverancier van gasgestookte saunaverwarming voor commerciële sauna's en stoombaden. onder met merk "Pyramide saunakachels" in een capaciteit van 20 tot en met 100 Kilowatt.
Saunaverwarming geleverd in ruim honderd sauna's in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Groot Brittannië

Sinds 1990 kleinere uitvoering van de Pyramidekachel, voor kleine saunacabines met branders van 12 tot 24 Kilowatt, onder het merk "Elster saunakachels."

De directeur, Fred ter Elst was ruim 22 jaar docent aan de Saunavakopleiding van de NSV en bestuurslid van de Internationale Saunavereniging ISS in Helsinki, als afgevaardigde voor Nederland.

In 2014 is de BV. door Fred ter Elst omgezet in een ZZP, vooral voor het geven van adviezen en informatie op saunagebied, met een werkplaats voor het repareren van Saunabranders en ander toebehoren.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Fryslân

Is Westenberg Sauna-Equipment in Pieter Meeterstraat 10, Leeuwarden Fryslân 8934 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Swimming Pools diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Swimming Pools per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821356]