Wetterskip Fryslân

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fryslanplein 3 , 8914 BZ Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Wetterskip Fryslân

Wetterskip Fryslân zorgt voor schoon water én droge voeten in de provincie Fryslân en een deel van het Groninger Westerkwartier.
Elke dag houden wij het water op peil in sloten, vaarten en kanalen om droogte en wateroverlast tegen te gaan. Dit doen we voor landbouw, natuur en industrie.
Wij zuiveren afvalwater van huishoudens en bedrijven. En wij beheren en bewaken dijken, kaden en oevers voor uw veiligheid.

Ziet u dode of zieke (water)vogels die misschien besmet zijn met botulisme? Ziet u verdacht veel dode vissen in het water? Meldt dit dan bij het milieualarmnummer: 058 212 24 22 (24 uur per dag bereikbaar). Een milieuambtenaar van Wetterskip Fryslân of provincie Fryslân neemt de zaak in behandeling en zoekt zo snel mogelijk een passende oplossing.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/wetterskipfryslan

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leeuwarden Fryslân

Is Wetterskip Fryslân in Fryslanplein 3, Leeuwarden Fryslân 8914 BZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Veiligheid diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Veiligheid per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718818]