Wiersma Solar & Installatie Techniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mr P Jelles Troelstrawei 35 , 9001 CS Grou, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wiersma Solar & Installatie Techniek

A-Wiersma Solar & Installatie Techniek; voor uitvoering en advies op maat van al uw installaties in en om uw pand. Of het nu gaat om de installatie van verwarming, zonnepanelen, elektra of sanitair.

Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor verschillende renovaties. Zoals het plaatsen van een dakraam, een complete badkamer. Het zijn bestedingen waar u jarenlang plezier van heeft. De geïnstalleerde producten zullen uw woon- en leefplezier opwaarderen evenals de waarde van uw woning.

Wij geven u advies op maat, hierbij expliciet rekening houdend met veiligheid en duurzaamheid. Er wordt uitsluitend met de beste materialen gewerkt om de kwaliteit van de installatiewerkzaamheden te waarborgen. Maar ook esthetiek is van belang! Zelfs de installaties die achter een wand, plafond of vloer worden weggewerkt worden netjes en gestructureerd geplaatst. Wiersma staat bekend om zijn deskundigheid en precisie op het gebied van installatietechniek en heeft alle benodigde papieren in huis.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wiersma Solar & Installatie Techniek in Mr P Jelles Troelstrawei 35, Grou Fryslân 9001 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Grou Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grou Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817334]