Wijn Van De Boer

Afdrukken

Is Wijn Van De Boer incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Wijn Van De Boer

Wijn van de boer is opgericht door wijnliefhebbers Pieter van Velsen en Pam van Praag. Tijdens hun reizen door Europa schrokken zij van het enorme verschil in prijs bij de boer en wat je in Nederland betaald. Een wijn van 3 euro kost in de winkel al gauw een tientje. Een wijn van een tientje doet zomaar 30 euro. Daardoor zijn veel kwaliteitswijnen onnodig duur, de betere wijnen soms zelfs onbetaalbaar en kunnen veel boeren hun wijn nauwelijks verkopen. Wij vinden dat dit anders moet. Iedereen moet kunnen genieten van goede wijn van goede boeren. Vandaar Wijn van de Boer. Dat scheelt. Want je koopt rechtstreeks van de wijnboer. De boer krijgt meer en jij betaalt altijd de laagste prijs. Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkste, daarom zijn al onze wijnen streng geselecteerd door de beste sommeliers van Nederland en exclusief voor Wijn van de Boer. Het zal je dus niet verbazen dat het hier ook wemelt van de prijswinnaars. Toch niet tevreden? Je krijgt altijd je geld terug

Is Wijn Van De Boer uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757862]