Wildlife Images

Afdrukken

Is Wildlife Images incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolstraat 7 , 4254 AK Sleeuwijk,

E-mail

Over Wildlife Images

Wildlife images, Marco de Paauw - Beroepsnatuurfotograaf, de specialist in workshops natuurfotografie. Beroepsnatuurfotograaf Marco de Paauw, opgegroeid in National Park de Biesbosch. Organiseerd natuurfotografie workshops en fotoreizen. Workshops in de Biesbosch met een speciaal uitgeruste boot, het Bayerische Wald in Duitsland, herten en vossenfotografie in de Amsterdamse waterleidingduinen en reeenfotografie op de Hilversumse heide. Fotoreizen naar Hongarije, Tanzania en IJsland. Als beroepsnatuurfotograaf vind ik het fantastisch om de deelnemers van mijn workshops mijn Biesbosch te laten zien! Ik ben hier geboren en ken het gebied op mijn duimpje. Ik vind het enorm leuk om mensen te enthousiasmeren en ze advies te geven zodat ze in de toekomst betere en mooiere foto�s gaan maken. Het is niet alleen de techniek dat een goede foto bepaald! Het belangrijkste in het maken van een goede foto valt of staat nog steeds in het zien van het beeld! Want fotograferen begint nog altijd met kijken

Andere diensten in de buurt van Sleeuwijk

Is Wildlife Images in Schoolstraat 7, Sleeuwijk 4254 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fotografie diensten in Sleeuwijk beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sleeuwijk Fotografie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3785916]