Wine In Tubes

Afdrukken

Is Wine In Tubes incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galgeveld 1 , 3705 MB Zeist,

E-mail

Over Wine In Tubes

WineInTubes.nl importeert en distribueert exclusieve wijnen, whisky's en cognac per glas voor de zakelijke markt.
De Tubes en de verpakkingen kunnen aangepast worden aan uw huisstijl. Momenteel bevat het assortiment +/- 80 varianten. Gebruik de Tubes als opvallend medium om uw boodschap over te brengen of geniet er gewoon van met uw relaties.
Winnaar Promz promotional product van het jaar 2012. Wine in Tubes:
De stijlvolle, slanke verpakking in samenspel met de authentieke smaakbeleving van de allerbeste wijnen vormt de basis van het succes van Wine In Tubes. De transparantie van de hoogwaardige glazen buisjes en de pure kleuren van de zorgvuldig geselecteerde wijnen maken het plaatje af. Onze gepatenteerde WIT-France technologie, waarbij de wijnen in een zuurstofvrije atmosfeer verpakt worden, garandeert het behoudt van de originele smaak en aroma’s voor minstens 2-3 jaar. U proeft de wijn als het ware direct uit het vat. De aluminium schroefdop sluit hermetisch af en kan altijd en overal, gemakkelijk en snel geopend worden zonder kurkentrekker

Is Wine In Tubes in Galgeveld 1, Zeist 3705 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3704204]