Witte Koeltechniek

Afdrukken

Is Witte Koeltechniek incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Mossel 53-55 , 1723 HX Noord-Scharwoude,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Witte Koeltechniek

Witte Koeltechniek is specialist in koudetechniek: koelen, vriezen en airconditioning. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties die producten, of een werkomgeving op de juiste temperatuur houden. Dit doen wij onder andere voor de agrarische sector, de tuinbouw, de groente & vleesverwerkende industrie en - als het gaat om airco - bij particulieren en in kantoor- & bedrijfspanden. In Nederland, en internationaal. Volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewaren, technologie, veiligheid en regelgeving en met hart voor het milieu

Kaart

Andere diensten in de buurt van Noord-Scharwoude

Is Witte Koeltechniek in De Mossel 53-55, Noord-Scharwoude 1723 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Elektriciens diensten in Noord-Scharwoude beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Noord-Scharwoude Elektriciens per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3706616]