@Work Personeelsdiensten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kraaiheide 8 , 9202 PC Drachten, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over @Work Personeelsdiensten BV

@WORK Personeelsdiensten BV is een uitzendbureau waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Er wordt niet alleen gekeken naar opleiding en werkervaring, ook houden wij rekening met jouw wensen en ambities. Omdat wij op alle werkniveaus en in bijna alle branches van de arbeidsmarkt actief zijn zal het niet moeilijk zijn om een functie te vinden die helemaal bij jou past.
Bij @WORK houden we van korte lijnen en duidelijke afspraken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij doen geen beloftes, alleen dat we ons best voor je zullen doen.

Werkgevers beleven veel gemak en optimale dienstverlening. @WORK neemt alle rompslomp die personeel met zich meebrengt van u over, dan kunt u zich weer bezig houden met uw core business.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/workbv

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is @Work Personeelsdiensten BV in Kraaiheide 8, Drachten Fryslân 9202 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Media diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Media per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817111]