WRM BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Eker 7 , 8621 DP Heeg, Fryslân

E-mail

Over WRM BV

WRM Heeg (Water Recreatie Maatschappij B.V.) is gevestigd in Heeg, midden in de waterrijke zuidwesthoek van Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in de exploitatie van motorpassagiersschepen met aan boord hotelaccommodatie.
Wilt u op een unieke, actieve manier Nederland ontdekken? Wat biedt zich beter aan dan gebruik te maken van het uitgebreide waterwegennet en de prachtige fietspaden? Op unieke wijze combineren wij fietsen en varen tot een indrukwekkende fiets-vaar-vakantie.
Onze schepen doen verschillende authentieke steden in Nederland en in delen van België aan. Verder vaart een van onze schepen een aanzienlijk deel van het seizoen van Amsterdam naar Keulen in Duitsland en terug. Via onze partner Cycletours Holland worden de schepen ingezet voor fiets/vaarvakanties op verschillende routes.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/WRM-BV-1095654980458053/

Categorieën: Boat Charters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heeg Fryslân

Is WRM BV in De Eker 7, Heeg Fryslân 8621 DP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Heeg Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeg Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824939]