Landbouwwerktuigenbeurs Leeuwarden voor 99% uitverkocht!

Landbouwwerktuigenbeurs Leeuwarden voor 99% uitverkocht! van Wtc Expo

Door: Wtc Expo  26-06-2006
Trefwoorden: Landbouw, Landbouwwerktuigen, Agrotechniek

Landbouwwerktuigenbeurs Leeuwarden voor 99% uitverkocht!

Nog voor het einde van 2006 verwacht de organisatie van de Landbouwwerktuigenbeurs Leeuwarden uitverkocht te zijn. Op dit moment is ca. 99% van de beschikbare 36.000 m2 verhuurd; het is tijd geworden voor een gesprek met de beursorganisatie………

“We hebben begin juni een prachtige mailing verzonden van de Landbouwwerktuigenbeurs 2007, deze wordt gehouden van 17 t/m 20 december 2007 in Leeuwarden. In de afgelopen maanden hebben ruim 130 deelnemers zich al aangemeld, maar we streven ernaar om aan het eind van het jaar uitverkocht te zijn. Hierdoor is het voor ons goed mogelijk om ruim een jaar van te voren onze aandacht te geven aan de interne organisatie van de Landbouwwerktuigenbeurs én de exposanten op tijd in te delen op de plattegrond”, aldus Abeltje de Lang, projectmanager Landbouwwerktuigenbeurs.

Uitbreiding WTC Expo
Op de vraag hoe het staat met de verbouwingswerkzaamheden in Leeuwarden, antwoord Dhr. Frans Hoeksma, directeur WTC Expo: “Holland Casino begint deze zomer met de interne verbouwing en zal aan het eind van 2006 haar deuren openen. Hierdoor missen we een klein gedeelte van de Friezenhal en daarom hebben we aan de achterkant van ons complex een uitbreiding ingezet. Deze nieuwe beurshal van – in totaal – 11.000 m2 is in september 2006 klaar. Voor de indeling van de Landbouwwerktuigenbeurs biedt dit veel mogelijkheden waardoor bijvoorbeeld verschillende segmenten geclusterd kunnen worden ingedeeld. Voor de bezoeker is dit een stuk eenvoudiger zoeken.”

De bouw van de WTC-Plaza en een 4-sterren hotel op het WTC terrein begint volgend jaar. Waarschijnlijk zal dit na de Landbouwwerktuigenbeurs 2007 klaar zijn. Enerzijds jammer, maar de 12 hotelaccommodaties in Leeuwarden en omgeving bieden voor de exposanten genoeg overnachtingsmogelijkheden. Daarvoor zullen de deelnemers volgend jaar met speciale aanbiedingen worden benaderd.
Mocht men zich nog willen inschrijven voor de 17e editie van de Landbouwwerktuigenbeurs, dan is het advies om dit zo spoedig mogelijk te doen. Exposanten die zich nu nog snel inschrijven, zijn verzekerd van een goede standplaats. Helaas ….. vol = vol.


Ter informatie:

WTC/FEC Expo
Mevr. A. de Lang
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
telnr. 058 294 1500
www.wtclandbouw.nl
a.delang@fec.nl

Trefwoorden: Agrotechniek, Landbouw, Landbouwbeurs, Landbouwwerktuigen