Wybenga Glashandel BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Vang 3 , 8801 RB Franeker, Fryslân

E-mail

Over Wybenga Glashandel BV

Wij zijn als glashandel gespecialiseerd in glas voor inlijsten. Wij leveren glas aan lijstenmakerijen, galerie, kunsthandels en musea, in heel Nederland en België.

Glashandel Wybenga is geen gewone glashandel maar wij zijn volledig gespecialiseerd in het leveren van glas aan lijstenmakers, galerieën en musea in Nederland, België en Luxemburg.

Bijna al het glas wat wij leveren is 2 mm dik en uitermate geschikt voor inlijstingen. Onze jarenlange ervaring en goede contacten met fabrikanten stelt ons in staat altijd een constante en perfecte kwaliteit te leveren.

Hoog in het vaandel staat bij ons het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons glas wordt op eigen bokken verpakt of los geleverd. Hierdoor beperken wij het gebruik van houten kisten waardoor er een houtbesparing van minimaal 30% per jaar is ontstaan. Al ons verpakkingsmateriaal wordt door onze chauffeurs weer meegenomen en ter recycling aangeboden.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Franeker Fryslân

Is Wybenga Glashandel BV in De Vang 3, Franeker Fryslân 8801 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Franeker Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Franeker Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3740021]