Yinyangbalance

Afdrukken

Is Yinyangbalance incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Alphenstraat 2 , 2274 NA Voorburg,

E-mail

Over Yinyangbalance

Yinyang Balance is een jong bedrijf welke de slogan: ‘natuurlijke oplossingen voor meer gezondheid en geluk’ als credo in haar logo draagt. Natuurlijke oplossingen gebaseerd op eeuwenoude tradities. Deze kennis hebben wijze mannen en vrouwen in de loop van de tijd tot de dag van vandaag aan ons doorgegeven. Deze kennis heeft niet stilgestaan, maar is tot in ons hedendaagse digitale tijdperk geëvolueerd. Getuigenis hiervan treffen we aan in de nieuw ontwikkelde wetenschappen zoals de Quantum fysica en de Psychoneuro-immunologie (PNI). Er wordt gebruik gemaakt van Westerse en Oosterse tradities om heelheid op zowel mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel, seksueel en energetisch niveau te bereiken. Vanuit een holistisch perspectief wordt u als mens centraal aan onze missie gesteld. YinYang Balance verzorgt trainingen en biedt behandelingen. Hiervoor reikt zij een platvorm aan van trainers en behandelaars van diverse disciplines middels het centrum. Zie voor meer inhoudelijke informatie de Praktijk tab. Gedurende de jaren hebben wij een expertise opgebouwd op het terrein van Seksuele Gezondheid, Oncologie, Revalidatie, Massage, Body&Mind Coaching en de behandeling van Verklevingen

Kaart

Is Yinyangbalance in Van Alphenstraat 2, Voorburg 2274 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737557]