nieuwe websites van zap all people

Door: Zap All People  10-04-2007

sorry productions
deze grafische flashsite is de portfolio van poppenmaker jan maillard. de site ademt de sfeer uit van het atelier van deze poppenmaker en scenarist. de site is uitgerust met zoekmotorenoptimalisatie (seo) en bevat veel videofragmenten. bekijk hoe bumba wordt gemaakt en stuur de video door naar vrienden.
www.sorryproductions.be

van belgie
via de portaalsite voor belgische feest- en eventlocaties, www.vanbelgie.be kan je een virtueel bezoek brengen aan verschillende kastelen, feestzalen en eventlocaties in belgië. elke locatie wordt voorgesteld door 360° panoramafoto's. een handige infofiche verstrekt meer informatie over de locatie en zijn mogelijkheden.
www.vanbelgie.be

jo and co
dynamische flashsite voor Jo&co agency, het Belgische mode-agentschap voor de hippe en trendy merken Ichi, Byoung, Gestuz, Frank-Q, PeterWerth, NewEditionItaly
www.joandcoagency.be

de actievist - steven cuypers
zap ontwikkelde een zeer persoonlijke site met portofolio van televisieregisseur steven cuypers, inclusief videofragmenten van zijn realisaties. open de website op verschillende tijdstippen van de dag en je voelt meteen hoe laat het is... www.deactievist.be

ipoc reisvakanties
voor ipoc reisvakanties, gespecialiseerd in reizen naar de verenigde staten en mexico, creëerde zap een dynamische flash website met zoekmotorenoptimalisatie en cms.
telkens wanneer je de site opent, krijg je een andere fotocollage te zien die je telkens weer in een andere vakantie(be)stemming brengt.
www.ipocreisvakanties.be

studio satrima
het interieurontwerpbureau studio satrima vroeg een strakke website waarop ze zelf veel foto's - met de klemtoon op véél - kunnen plaatsen. bekijk en geniet van de privéwoningen, winkels, horecazaken en kantoren waarvoor studio satrima de totaalinrichting verzorgde.
www.studiosatrima.be

Contact Zap All People

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share