Schildersbedrijf Bosselaar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westsingel 68 , 4571 VG Axel, Zeeland
Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Schildersbedrijf Bosselaar

Schildersbedrijf Bosselaar voor het totaal onderhoud van uw woning.
Ons werk bestaat uit vele onderdelen zoals schilderwerk en glaszetten tot het opnieuw gladzetten en behangen of spuiten van muren of voorzetwanden en plafonds, vandaar dat men tegenwoordig spreekt van "totaal onderhoud".Als u bij ons een gratis vrijblijvende offerte opvraagt en er word bijvoorbeeld een door houtrot aangetast kozijn of draairaam geconstateerd dan kunnen wij in samenwerking met een aannemer deze vervangen. Dankzij ons netwerk van vakmensen kan er veel worden geregeld zonder dat u als klant zelf opzoek moet gaan naar bijvoorbeeld een aannemer of een loodgieter. U heeft dus maar met 1 persoon te maken en dat scheelt een hoop tijd en geld. Ook het renoveren van kozijnen met ventiestone kunnen wij voor u regelen. Wij kunnen ook een digitaal kleur advies maken zodat u nog voor dat er geschilderd word kunt zien hoe het eindresultaat is.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf Bosselaar in Westsingel 68, Axel Zeeland 4571 VG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Axel Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Axel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Axel Zeeland, 4571 VG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815445]