Hefmatic

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kaaiweg 13 A , 4454 PN Borssele, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland

E-mail

Over Hefmatic

Voor al uw transportmaterieel

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare vorkheftruck, een autolaadkraan of ander rijdend materieel, u bent welkom bij Hefmatic in Borssele. Wij ontwikkelen transportoplossingen die precies aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Ook voor u hebben wij de ideale oplossing.

Van aankoop tot en met beheer

Van de aankoop van een heftruck tot en met het beheer, nazorg en service van al uw transportmaterieel kunt u bij ons terecht. U kunt kopen, huren, of leasen - kies de optie die het beste bij u past. En onze ervaren specialisten kunnen uw materieel beheren, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kernactiviteiten.

Altijd dichtbij

Bij Hefmatic kunt u altijd terecht. Wij zitten dichtbij, en kunnen daardoor direct op uw wensen inspelen. Mocht er iets misgaan, dan zijn wij binnen de kortste tijd bij u om het probleem te verhelpen. Met onze goed geoutilleerde wagens kunnen wij onze klanten van de beste service voorzien.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Industrial Lifting Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hefmatic in Kaaiweg 13 A, Borssele Zeeland 4454 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Borssele Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borssele Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borssele Zeeland, 4454 PN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824752]