Tournois Makelaardij en Verzekeringen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjeplein 2 , 4511 CL Breskens, Zeeland
Sluis, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Tournois Makelaardij en Verzekeringen

Tournois Makelaardij en Verzekeringen in Breskens is al geruime tijd een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Een regio die we als geen ander kennen, omdat we al 3 generaties lang actief zijn op de onroerend goed markt. Het kantoor is gelegen in het centrum van Breskens en wordt gerund door Emile en Monique Tournois en medewerksters Jolanda Dieleman en Carmen Bakker. Omdat wij gesitueerd zijn aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen beschikken wij, naast het grote aanbod in permanente woningen, tevens over een ruim aanbod in recreatieve woningen.

Ons kantoor verleent alle diensten op het gebied van de makelaardij: aan- en verkoop van woonhuizen en bedrijfsonroerend goed, verzekeringen aan zowel particulieren als bedrijven.

Wanneer u ons inschakelt, zult u merken dat naast een goede kennis van huizen kopen en verkopen, drie dingen centraal staan:
persoonlijke dienstverlening.
glasheldere aanpak.
service die erop gericht is het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM staat borg voor deskundige en betrouwbare dienstverlening op elk gebied waarop wij werkzaam zijn.

Tournois Makelaardij heeft een door de rechtbank beëdigde taxateur in huis. Hierdoor is onze taxatie uw garantie voor een adequate en complete waardebepaling van uw vastgoed.

Belangrijk om te weten is dat de door Tournois Makelaardij uitgevoerde taxaties worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.
Na het geven van een taxatie-opdracht wordt de opdracht zo spoedig mogelijk uitgevoerd en vastgelegd in een uitgebreid rapport.

U kunt Tournois Makelaardij o.a. inschakelen voor:
taxatie t.b.v. een verkoopbeslissing.
taxatie t.b.v. een aankoopbeslissing.
taxatie t.b.v. een (her)financiering.
minnelijke taxatie met de Belastingdienst.
alle verzekeringen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tournois Makelaardij en Verzekeringen in Oranjeplein 2, Breskens Zeeland 4511 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breskens Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breskens Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breskens Zeeland, 4511 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818121]