Fysiofit Bruinisse

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 24 , 4311 AN Bruinisse, Zeeland
Schouwen Duivenland, Schouwen-Duiveland

E-mail

Over Fysiofit Bruinisse

De praktijk is gelegen in het centrum van Bruinisse, tegenover een groot parkeerterrein. Sinds januari 2008 zijn wij gevestigd in een nieuwe praktijk met 4 behandelkamers en een trainingsruimte. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en voldoet aan de inrichtingseisen die gesteld zijn door de zorgverzekeraars.

De praktijk heeft 2 verdiepingen. Op begane grond is een wachtruimte, twee ruime behandelkamers, een kantoor/informatiebalie en MIVA toilet. De eerste verdieping is bereikbaar met een trap of plateaulift. Op deze verdieping bevindt zich een trainingsruimte voor medische fitness (ongeveer 90m2) met twee kleedkamers/wc’s en twee behandelkamers.

Binnen FysioFit Bruinisse zijn er verschillende specialisaties waarbij de patiënt de juiste zorg krijgt aangeboden. De geregistreerde specialisaties zijn: orthopedische manuele therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie. Daarnaast zijn er nog verscheidene andere specialismen zoals echografie, dry needling, Mulligan, medical taping, bekkenbodemtherapie en revalidatie/hersteltraining.

Er wordt zorg op maat aangeboden, dit kan zowel in de praktijk als bij de cliënt aan huis. Daarnaast wordt ook revalidatietraining aangeboden op de sportvelden.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Fysiofitbru

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiofit Bruinisse in Nieuwstraat 24, Bruinisse Zeeland 4311 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Bruinisse Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bruinisse Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bruinisse Zeeland, 4311 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825926]