Geluk Fijnhoutbewerking

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tarwestraat 21 , 4311 CL Bruinisse, Zeeland
Schouwen Duivenland, Schouwen-Duiveland

E-mail

Over Geluk Fijnhoutbewerking

Geluk fijnhoutbewerking is een jonge onderneming gespecialiseerd in fijnhoutbewerking. Edele, geurende houtsoorten zijn vertrouwd en dankbaar materiaal voor Geluk.

De ronde vormen van schepen vereisen vanzelf een hoge mate van vakmanschap. Dergelijke projecten voorzien van betimmering betekent zeer nauwkeurig en met grote precisie te werk gaan.

Vandaar dat niet alleen ons timmerwerk in allerlei soorten van schepen, maar ook onze meubelen en keukens zeer vakkundig, maatvast en degelijk zijn vervaardigd. Graag tot ziens!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Geluk Fijnhoutbewerking in Tarwestraat 21, Bruinisse Zeeland 4311 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bruinisse Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bruinisse Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bruinisse Zeeland, 4311 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827246]