Schilder-Glas en Behangbedrijf Hans van der Wekken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 4 , 4311 RJ Bruinisse, Zeeland
Schouwen Duivenland, Schouwen-Duiveland

E-mail

Over Schilder-Glas en Behangbedrijf Hans van der Wekken

De goede naam die Schildersbedrijf Hans van der Wekken heeft opgebouwd hangt voor een groot gedeelte samen met het vakmanschap van de schilder. Het maakt ons niet uit of u nu een klein kamertje opnieuw wilt laten schilderen, een complete verbouwing onderneemt of de hele buitenkant van uw huis opnieuw wilt laten schilderen. Het kan allemaal! Wij kijken samen met u wat er moet gebeuren geven kleuradvies op basis van uw wensen en zorgen voor materialen die exact aansluiten bij uw opdracht. Heeft u een kleur gezien in bijvoorbeeld de bouwmarkt en wilt u dat wij deze exacte kleur gebruiken? Dan mengen wij onze professionele producten precies tot de juiste kleur. Schildersbedrijf Hans van der Wekken verzorgt: Buitenschilderwerk – binnen schilderwerk – schilderwerk bij verbouwingen – schilderwerk bij nieuwbouw.

Schildersbedrijf Hans van der Wekken: zet traditioneel glas en isolatieglas. Ook kunnen wij u advies geven over de energiebesparing door het plaatsen van het juiste glas.

Schildersbedrijf Hans van der Wekken: is ook een specialist in behangen, met een ervaring van ruim 26 jaar. Van het behangen van een slaapkamer tot een compleet kantoorpand, wij nemen het u graag uit handen. De basis daarbij is uw eigen wens. Wij werken met glasvezelbehang of met het door u zelf aangekochte behang of adviseren u bij de aanschaf daarvan. Bent u benieuwd wat behang voor uw huis of kantoorpand kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Email: [email protected]

Telefoonnummer: 0111482819 / 0651925826

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hansvanderwekkenschilders/

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schilder-Glas en Behangbedrijf Hans van der Wekken in Rijksstraatweg 4, Bruinisse Zeeland 4311 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bruinisse Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bruinisse Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bruinisse Zeeland, 4311 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813346]